Hlavní obsah

Na Bruntálsku zavraždili podnikatele a jeho ženu, podezřelým je nastávající zeť

Právo, Novinky, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bruntál
Aktualizováno

Dvojnásobnou vraždu vyšetřuje moravskoslezská policie v Městě Albrechticích na Bruntálsku. Majitel místní firmy a jeho manželka ve věku kolem padesáti let byli nalezeni mrtví ve svém rodinném domku. Podle informací místních lidí si muže, který je z vraždy podezřelý, policie odvedla v poutech.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

"Krajští kriminalisté prověřují okolnosti násilného skutku - smrti dvou osob na Bruntálsku. Kriminalisté v této souvislosti dosud nikoho neobvinili, na případu intenzivně pracují," uvedla mluvčí policie Soňa Štětínská s tím, že není možné zveřejnit jakékoli další informace k případu. Podle informací místních lidí byli manželé nalezeni už v pondělí.

„Mezi lidmi se povídá, že v poutech skončil někdo z blízkých rodiny. Snad jde o budoucího zetě,“ řekla Právu jedna z obyvatelek města, která zavražděné manžele znala.

Údajně mají dvě dospělé dcery, které ale již s rodiči nežijí. Zavražděný muž vlastnil místní firmu, která se specializuje na výrobu dřevoobráběcích strojů. Jeho manželka působila jako jednatelka této firmy.

Zaměstnanci jsou z události v šoku. „Nezlobte se, je to pro nás hodně čerstvá záležitost. Vůbec netušíme, proč se to stalo a co bude s firmou dál,“ řekl jeden z vedoucích pracovníků firmy.

Reklama

Výběr článků

Načítám