Hlavní obsah

Strážníci v Praze zabránili znásilnění mladé ženy

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští strážníci zabránili v úterý večer znásilnění mladé ženy v Praze - Záběhlicích. Zaslechli volání o pomoc a spatřili muže klečícího na ženě. Před městskými policisty se násilník pokusil utéct.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Hlídka projížděla Průhonickou ulicí, když zaslechla volání o pomoc a všimla si muže, který klečel na mladé ženě. Násilník strážníky spatřil a dal se na útěk pronásledován mužem v uniformě.

„Druhý strážník šel zjistit stav napadené ženy. Byla velice rozrušená a strážníkovi sdělila, že ji muž nějakou dobu sledoval. V Průhonické ulici ji zezadu chytil a odvlekl ji mimo silnici na hůře viditelné místo. Napadená se bránila, muž se ji však snažil surově umlčet a svléknout,“ sdělila Novinkám mluvčí strážníků Jana Přikrylová.

Ženu poté převezla záchranná služba do nemocnice. Utíkajícího muže strážník dostihl a spoutal. Na místě si ho pak převzala hlídka Policie ČR.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám