Hlavní obsah

Těžce zraněná dívka ležela u silnice na Hradecku. Nikdo neví, co se jí stalo

Právo, Ludmila Žlábková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Záhadné zranění šestnáctileté dívky šetří policisté z Hradce Králové. Svědkyně ji našla v obci Nové Město u Chlumce nad Cidlinou na Hradecku v úterý v podvečer. Nikdo však neví, proč a jakým způsobem byla dívka zraněna.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Jak potvrdila mluvčí krajské policie Ivana Ježková, svědkyně přivolala k postižené záchranku a policii kolem 19. hodiny poté, co ji zraněnou objevila nedaleko kruhového objezdu v centru obce.

„Dívka byla zmatená a stěžovala si na bolest. Přestože byla při vědomí, nedokázala říct, jak se na místo dostala. Záchranáři při vyšetřování zjistili známky poranění a přistupovali k ní podle priorit ošetření závažného traumatu s předpokladem, že jí úraz způsobil dopravní prostředek,“ popsal zranění mluvčí záchranky Tomáš Ježek.

Záchranáři převezli dívku v šoku do hradecké fakultní nemocnice. „Ještě v úterý večer zraněná vůbec nekomunikovala. V průběhu středy již ano, ale nepamatuje se na nic. V tuto chvíli proto zjišťujeme, co se vlastně stalo. Zda se stala obětí dopravní nehody nebo nějakého trestného činu,“ doplnila Ježková.

Vyšetřovatelé zatím nemají ani svědka, který by přispěl k vyjasnění, co se stalo. Kromě dopravní policie proto případ šetří i kriminalisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám