Hlavní obsah

Srážka dodávky s nákladním vozem u Semil si vyžádala tři zraněné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čistá u Horek (Semilsko)
Aktualizováno

Řidič dodávky vjel v Čisté u Horek na Semilsku do protisměru a srazil se s protijedoucím vozem. Tři lidé se zranili, jednoho transportoval vrtulník do nemocnice.

Foto: LZS Královéhradeckého kraje

Nehoda v Čisté u Horek na Semilsku

Článek

„Jednadvacetiletý muž byl po vyproštění předán do péče záchranářů. S mnohočetným poraněním byl letecky transportován do traumacentra hradecké fakultní nemocnice. Lehce zraněného třiatřicetiletého spolujezdce ošetřili záchranáři a přepravili do Oblastní nemocnice v Jičíně. Poslední vážně zraněný muž byl transportován do traumatologického centra v Liberci,“ uvedl mluvčí královéhradecké záchranky Tomáš Ježek.

Foto: LZS Královéhradeckého kraje

Nehoda v Čisté u Horek na Semilsku

Auta se srazila v obci nedaleko hranic Libereckého a Královéhradeckého kraje krátce po 8:00. "Řidič dodávky vjel do protisměru, kde se srazil s dalším vozidlem, podle prvních informací s nákladním," řekla krajská policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Počasí, zejména padající mokrý sníh, komplikuje situaci na silnicích na také na území severovýchodních Čech. V regionu došlo k řadě nehod, naštěstí většina skončila bez zranění. Krátce po nedělním poledni se u Bílé Třemešné na Trutnovsku střetl osobní automobil a posypový vůz. Nehoda zneprůjezdnila komunikaci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám