Hlavní obsah

V Českém Těšíně srazilo auto ženu, přes první pomoc zemřela

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český Těšín
Aktualizováno

Tragická dopravní nehoda se stala ve středu večer v Českém Těšíně, kde automobil srazil chodkyni. Přítomní svědci se snažili ženě poskytnout první pomoc, ve které pokračovali přivolaní záchranáři. Snaha ale byla marná, žena na místě zemřela.

Článek

Nehoda se stala před půl sedmou večer. Posádka záchranné služby byla na místě do pěti minut. „V okamžiku, kdy dorazili záchranáři, byla postižená žena neznámé totožnosti v bezvědomí a nejevila žádné známky života.

První pomoc pacientce poskytovali svědci přítomní na místě události. V zahájených oživovacích pokusech následně pokračovala posádka záchranné služby, a to za použití přístrojové techniky a farmak, uvedl mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Zasahující lékař zjistil, že chodkyně utrpěla vážná poranění dolní končetiny, hrudníku, hlavy a patrně také mozku. „Přes veškerou snahu záchranářů se nepodařilo obnovit činnost srdce a pacientka zraněním na místě podlehla,“ dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám