Hlavní obsah

Při zatýkání chtěl policejní komando obdarovat marihuanou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Brněnští policisté v minulém týdnu zadrželi 34letého hledaného recidivistu, který se skrýval v jednom z bytů ve čtvrti Kohoutovice. Do bytu museli vniknout násilím a při zatýkání jim muž nabízel marihuanu, uvedl ve středu policejní mluvčí Pavel Šváb.

Policie násilně vstupuje do bytu hledaného recidivistyVideo: Policie ČR

 
Článek

Muž, který už byl několikrát souzen, se na svobodu dostal na podmínku. Protože však podle policie nevedl řádný život, měl si od léta za mřížemi odpykat zbytek trestu.

„Když policisté zazvonili u dveří, nikdo nepřišel otevřít. Muž nereagoval ani na následné výzvy policistů a nezviklala jej ani pohrůžka, že policisté vstoupí do bytu násilím,“ popsal zásah Šváb.

Hasiči proto vypáčili dveře a policisté muže, který se odmítal vzdát, zpacifikovali. „V bytě navíc našli tašku s rostlinným obsahem. Sám hledaný ji označil za dar pro policii, který si může ponechat,“ uvedl Šváb. Dodal, že policisté dar odmítli a muže převezli do bohunické vazební věznice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám