Hlavní obsah

Seniorka ležela v domě několik hodin zbitá a svázaná, zloděj nic neukradl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Několik hodin, možná ale i více než jeden den, zůstala svázaná a bez pomoci ve svém domku na severním Plzeňsku dvaaosmdesátiletá žena. Podle policie ji napadl a spoutal zatím neznámý pachatel nebo pachatelé.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Případ se stal před dvěma týdny v Žichlicích, malé obci v jihovýchodní části okresu Plzeň-sever, napadená seniorka od té doby zůstává v nemocnici. Informace nyní potvrdila policejní mluvčí Ivana Telekešová.

"Paní v domku pachatele překvapila, ten ji napadl a svázal. Chtěl po ní peníze, nakonec ale nic nevzal. Případ se stal v období od 26. do 27. října, tedy někdy v době od pátečního rána do sobotních 13:00," uvedla.

Žena nedokázala přesně určit, jak dlouho v domku ležela, po napadení měla řadu krevních výronů, musela být ošetřena v nemocnici, kde je i nadále hospitalizovaná. Podle informací ČTK má nyní zápal plic, není vyloučeno, že jej způsobilo podchlazení z mnohahodinového čekání na pomoc.

Podle Telekešové si žena nakonec pomoc přivolala sama, podařilo se jí dostat k mobilnímu telefonu. Policie zatím k případnému pachateli nebo pachatelům bližší informace nesdělila, podle Telekešové nyní vyhodnocuje poznatky.

Reklama

Výběr článků

Načítám