Hlavní obsah

Kvůli vraždě v prodejně potravin policie pátrá po muži a ženě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V souvislosti s čtvrteční vraždou prodavače z večerky v Praze 10 - Horních Měcholupech policie pátrá po muži a ženě. Pokud budou usvědčeni z vraždy, hrozí jim až 20 let vězení.

BEZ KOMENTÁŘE: Loupežné přepadení večerky v Horních MěcholupechVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisté zjistili, že krátce před 16:00 vešla do prodejny potravin nejprve asi čtyřicetiletá žena oblečená do džínů a modré bundy, která na prodavače mířila pistolí.

„Na rukou měla bílé rukavice a na nohou měla výrazné červené boty. Když obsluha odmítla vydat peníze, začala potyčka a do prodejny vešel mladý muž mezi 20 až 25 lety oblečený do tmavého oděvu a s červenošedým batohem a nožem zaútočil na prodavače,“ uvedla na policejním webu mluvčí Jana Rösslerová.

Foto: Policie ČR

Pobodanému mladému cizinci, který stihl z prodejny utéct, se snažili pomoci kolemjdoucí. Svým zraněním však nakonec podlehl, nepomohli mu ani záchranáři.

„Kriminalisté žádají veřejnost o jakékoliv informace vedoucí k dopadení těchto osob,“ dodala Rösslerová. Lidé mohou volat na tísňovou linku 158.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám