Hlavní obsah

Na skládce našli polonahého muže, kterého někdo bodnul nožem do břicha

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Strážníci karlovarské městské policie při obchůzce rajónu objevili v pondělí odpoledne na černé skládce u bývalé čerpací stanice v Sedleci u Karlových Varů polonahého muže, kterého někdo bodnul nožem do břicha. Muž útok přežil a byl převezen do nemocnice.

Foto: Profimedia.cz

Bodnutí do břicha napadený muž přežil.

Článek

„Strážníci prováděli kontrolu lokality Sedlec, přičemž se zaměřili i na bývalou čerpací stanici, kde často vznikají nepovolené skládky,“ uvedl velitel karlovarských strážníků Marcel Vlasák.

„K velkému překvapení však na místě nenašli nový přírůstek odpadu, ale ležícího muže ve spodním prádle přikrytého dekou. Co ovšem hlídku zarazilo nejvíce, bylo zkrvavené oblečení ležící vedle muže,“ pokračoval Vlasák.

Nalezený muž byl při vědomí. „Ten nakonec uvedl, že byl bodnut do břicha nožem neznámým útočníkem,“ konstatoval velitel strážníků.

Zraněný, podchlazený a ještě zřejmě v šoku byl pobodaný převezen do nemocnice. Strážníci pak zajistili místo do příjezdu výjezdové policejní skupiny.

Reklama

Výběr článků

Načítám