Hlavní obsah

Zavražděnou ženu z Veselí vrah podle policie okradl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Veselí nad Lužnicí

Šestadvacetiletou ženu, kterou policie našla v pátek zavražděnou v domě ve Veselí nad Lužnicí, vrah nejspíš zabil kvůli 20 000 korunám, které pak utratil, řekla mluvčí policie Štěpánka Uhlířová.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Žena pracovala pro společnost, jež lidem půjčovala peníze. Ilustrační foto

Článek

Žena pracovala pro společnost, jež lidem půjčovala peníze. Ve čtvrtek se nevrátila z pracovní schůzky. Policie v sobotu obvinila z vraždy pětačtyřicetiletého muže. Hrozí mu až výjimečný trest.

"Žena přišla ve čtvrtek odpoledne do domu, kde se zdržoval muž, se kterým měla dohodnutou pracovní schůzku. Z té se však nikdy nevrátila. Muž ji s úmyslem získat pro sebe majetkový prospěch zavraždil a následně ukryl v domě. Zavražděná měla u sebe nejméně 20 000 korun, které jí pachatel bezprostředně po spáchání činu ukradl. Peníze pak obratem ruky použil k zaplacení svých dluhů a k zakoupení věcí pro vlastní potřebu," uvedla mluvčí.

Po ženě bylo ve čtvrtek vyhlášeno celostátní pátrání, hledaly ji desítky policistů, kynologů a dobrovolníků. V pátek v noci našli policisté její tělo při domovní prohlídce.

Reklama

Výběr článků

Načítám