Hlavní obsah

Muž věznil bývalou přítelkyni, aby neutekla, nechal ji v kalhotkách

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třinec

Až dva roky vězení hrozí šestapadesátiletému muži z Třince na Frýdecko-Místecku, který se snažil přimět k poslušnosti svou bývalou partnerku. Sebral jí veškeré oblečení a nechal ji ve svém bytě pouze ve spodním prádle. Policie nakonec ženu vysvobodila a muže obvinila z omezování osobní svobody.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O pomoc policii požádal ženin současný partner. Na tísňovou linku oznámil, že jeho přítelkyni proti její vůli drží v bytě podnapilý muž.

„Bylo zjištěno, že nájemník v bytě opravdu zadržuje ženu. Tu navíc vysvlékl takřka donaha. Žena zůstala jen v kalhotkách. Přikázal jí, ať si lehne na pohovku a sám se ve stejné místnosti usadil do křesla. Ženu tak chtěl přimět k tomu, aby neopouštěla jeho byt. Žádného násilí se vůči ženě nedopustil,“ uvedl mluvčí policie Vlastimil Starzyk.

„Již pouhým pohledem bylo jasné, že podezřelý je v podnapilém stavu a tuto hypotézu potvrdilo i odborné měření alkoholu v dechu. Přístroj detekoval 1,7 promile,“ dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám