Hlavní obsah

Otec zneužil nezletilou dceru a vydíral jejího přítele

Právo, ape

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem

Znásilnění čtrnáctileté dcery a vydírání jejího známého má mít na svědomí 45letý muž z Litoměřicka. Jeho případ začal v pondělí projednávat ústecký krajský soud. Podle obžaloby měl otec s mladistvou dívkou několikrát pohlavní styk, i když nesouhlasila, a po vydíraném muži požadoval 75 tisíc korun.

Článek

Obžaloba tvrdí, že otec nezletilé loni na začátku prosince přišel za dívkou do koupelny, kde ji měl ve vaně osahávat, strkal jí prsty do vagíny a měl ji nutit, aby ho orálně uspokojovala. Dívka ho měla odstrkávat a bránit se. Nakonec s ní podle obžaloby souložil a svůj čin později zopakoval ještě jednou.

Obžalovaný si také zjistil, s kým si dívka dopisuje a prostřednictvím e-mailu po muži požadoval 75 tisíc korun, jinak prý vše oznámí policii. Nakonec si ale policisté přišli pro něj, zatčen byl letos na začátku února, a soud ho tehdy poslal do vazby.

„Té věci, kterou jsem provedl, je mi líto,“ začal svou výpověď obžalovaný. Následně uvedl, že nesouhlasí s tím, že s dívkou souložil. Jen jí prý strkal prsty do vagíny. Poté přestal vypovídat a soudce přečetl jeho dřívější výpovědi. Muži hrozí až dvanáctileté vězení, soud bude pokračovat v jednání i v úterý.

Reklama

Výběr článků

Načítám