Hlavní obsah

Dálnice D1 před Prahou kvůli nehodě celé dopoledne kolabovala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Nehoda dvou osobních aut a dvou kamiónů v pondělí kolem páté hodiny ráno uzavřela dálnici D1 ve směru na Prahu na 20. kilometru poblíž Mnichovic. Po celé dopoledne se jezdilo pouze ve dvou pruzích. Tah na hlavní město byl v pondělí ráno, v době, kdy je na něm velmi silný provoz, blokován půl dne.

Nehoda dvou kamiónů a dvou osobních aut na dálnici D1Video: Jiří Forman, Novinky

 
Článek

Jednomu z kamiónů odlétla kabina a silnice byla plná trosek aut.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Kabina nákladního automobilu.

Před Prahou se v pondělí ráno staly celkem  tři nehody. "Řidiči se musí obrnit trpělivostí, od rána se na dálnici D1 ve Středočeském kraji staly tři dopravní nehody,“ řekla dopoledne Novinkám policejní mluvčí Soňa Budská.

Podle mluvčího záchranné služby Petra Macha havarovaly krátce před pátou hodinou ranní dvě osobní vozidla na olejové skvrně, poté do nich narazil kamión, do kterého zezadu narazil ještě další kamión.

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

Dálnici D1 na Prahu blokuje nehoda čtyř aut.

„Žena z osobního vozu byla středně těžce zraněná a byla naší posádkou převezena s pohmožděninami břicha do benešovské nemocnice,“ řekl mluvčí záchranky Novinkám a dodal, že do nemocnice záchranáři preventivně převezli dva řidiče kamiónu na vyšetření. Viditelné zranění ale neutrpěli.

Po osmé hodině byly zprovozněny dva jízdní pruhy. Mluvčí policie upozornila, že ráno bourala vozidla ještě na 10. kilometru.

Policie dopravu odkláněla na 21. kilometru, kolona ale postupně narostla a v půl deváté měla podle informací Radiožurnálu asi 12 kilometrů.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Nehoda na dálnici D1.

Několik kilometrů měla kolona po celé dopoledne a rozjížděla se jen pomalu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám