Hlavní obsah

Útočník surově napadl známého a nechal ho v bolestech umírat

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Z brutální vraždy 78letého muže obvinil v pátek vyšetřovatel 43letého muže. Ve čtvrtek měl v Praze 4 surově napadnout svého známého a nechat ho v bolestech umírat.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Ve čtvrtek krátce po půl sedmé ráno vyjížděli policisté do jednoho z bytů v Nuselské ulici v Praze 4, kde byl v tratolišti krve nalezen 78letý majitel bytu,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová. Po nařízené soudní pitvě kriminalisté konstatovali, že muž zemřel násilnou smrtí.

Těžce nemocný muž podlehl mnohačetným zraněním a následnému vnitřnímu krvácení. Podle policie muž před smrtí velmi trpěl.

„V síti detektivů nakonec uvázl jeho 43letý známý a zároveň samotný oznamovatel hrůzného nálezu. Policie jej viní, že těžce zraněného seniora ponechal po svém brutálním útoku bez pomoci,“ sdělila Zoulová.

Vyšetřovatel muže obvinil z vraždy spáchané surovým nebo trýznivým způsobem a podal podnět na vzetí do vazby. Muži hrozí až 20 let vězení nebo výjimečný trest.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám