Hlavní obsah

Motorkář se vyhýbal autu v protisměru, sám skončil mimo silnici

Právo, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

S podezřením na otřes mozku skončil v pondělí ráno na chirurgické ambulanci karlovarské nemocnice motorkář, který na průtahu Karlovými Vary ve směru od Ostrova na Sokolov potkal v protisměru jedoucí vozidlo a havaroval.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Motorkář byl předán na chirurgickou ambulanci karlovarské nemocnice s podezřením na otřes mozku,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské záchranky Barbora Silná. Policie mezitím pátrá po řidiči Opelu Corsa, který do protisměru na průtah vjel.

„Za Chebským mostem vyjel kopeček k magistrátu města, před kterým se dal doprava do protisměru na průtah směrem na Ostrov,“ popisoval mluvčí karlovarské policie Pavel Valenta, podle kterého bylo auto v protisměru stříbrné nebo metalízové barvy.

„Asi po 250 metrech jízdy v protisměru jel proti němu řidič motocyklu, který, aby zabránil střetu, strhl řízení, vjel mimo vozovku, kde havaroval,“ popisoval Valenta, podle kterého policie nyní pátrá, kam osobní vozidlo opel v protisměru po havárii motocyklisty zmizelo.

„Vyzýváme veřejnost, má-li někdo informace o dalším pohybu osobního vozidla v protisměru, aby nás kontaktoval na lince 158,“ uvedl Valenta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám