Hlavní obsah

Opilý muž se podřezal v autě, ošetření se bránil a byl agresivní

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

K silně krvácejícímu muži byli ve čtvrtek přivolání pražští strážníci. Muž seděl ve vozidle, byl opilý a tvrdil, že spolykal větší množství léků. Při ošetřování byl muž agresivní a chtěl napadnout záchranáře i strážníky.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

"Ve čtvrtek dopoledne obdržela městská policie oznámení, že v Kůrkově ulici v pražských Kobylisích neznámý muž sedí v zaparkovaném vozidle a pokouší se o sebevraždu,“ informovala mluvčí strážníků Jana Přikrylová.

Hlídka nalezla muže v apatickém stavu a silně krvácejícího z rukou. Muž nekomunikoval, jen uvedl, že je opilý a spolykal léky. Na podlaze vozu ležel zakrvácený nůž.

"Po příjezdu záchranné služby se mužovo chování změnilo, začal být agresivní, bránil se ošetření a měl snahu pokračovat v sebepoškozování. Hlídka ho nakonec musela z vozidla vytáhnout za použití donucovacích prostředků," dodala mluvčí strážníků.

Mužovo chování bylo nadále agresivní, začal si strhávat obvazy a hrozilo, že napadne záchranáře. Proto se zasahující strážníci domluvili s lékařem, že muže připoutají pomocí služebních pout k madlům nosítek. Teprve poté mohl být muž za asistence strážníků převezen do nemocnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám