Hlavní obsah

Žena za přecházení mimo přechod zaplatila životem

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krnov

Životem zaplatila ve středu odpoledne v Krnově pětašedesátiletá žena za přecházení silnice mimo přechod pro chodce. Řidič Fordu Windstar chodkyni neviděl a srazil ji.

Foto: Policie ČR

Místo dopravní nehody v Krnově.

Článek

„Žena přecházela silnici mimo přechod ze Šmeralovy ulice na protější stranu ulice Revoluční. Z pravé strany přijíždělo vozidlo ford, jehož řidič sledoval výjezd ze své pravé strany a na přecházející ženu již nestačil včas zareagovat,“ popsala nehodu bruntálská policejní mluvčí Ivana Křištofová.

Při srážce utrpěla žena těžká zranění. „Pacientka byla v bezvědomí a přímém ohrožení života. Lékař zjistil poranění v oblasti hlavy, končetin a pánve,“ informoval mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl s tím, že žena byla letecky přepravena do nemocnice v Ostravě, kde ji přijali v kritickém stavu.

Policejní mluvčí potvrdila, že žena v nemocnici po několika hodinách na následky zranění zemřela. „Okolnosti a míra zavinění dopravní nehody jsou nadále předmětem šetření,“ řekla Křištofová.

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

Místo dopravní nehody v Krnově.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám