Hlavní obsah

Družku bil, kopal i šlapal po hlavě, přesto nedala souhlas k jeho stíhání

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Velmi silný citový vztah musí zřejmě mít šestatřicetiletá žena z Přerova ke svému o dva roky mladšímu druhovi, který ji opakovaně brutálně fyzicky napadá. Po zatím posledním incidentu utrpěla i zranění. Přesto odmítá dát souhlas k trestnímu stíhání druha.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K prvním sporům došlo mezi oběma v jednom z přerovských bytů počátkem května.

„Muž ženě nejprve sprostě a vulgárně nadával a pak ji i fyzicky napadl. Přistoupil k ní zezadu, uchopil ji za ramena, a když se k němu žena otočila obličejem, dostala od něho pěstí pod oko, a to s takovou razancí, že upadla na zem. Tím ovšem její trápení neskončilo, muž ji asi dvakrát kopl do hýždí,“ řekla Právu ve středu přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

K dalšímu útoku, který proběhl podle stejného scénáře, došlo podle ní uplynulý víkend, konkrétně v sobotu o půl druhé v noci. „Tentokrát ženu uchopil za zápěstí a povalil ji na zem, kde ji šlápl bosou nohou na hlavu. V době, kdy ještě ležela na zemi, ji fackoval,“ uvedla mluvčí.

O tři hodiny později došlo mezi druhem a družkou opět ke sporu. „Agresor poškozenou strhl za židle na zem, kde do ní opět kopal. Pak vylomil nohu od dřevěné židle a praštil ženu jedním úderem do hlavy a do ramene,“ konstatovala Zajícová.

Podle lékařské zprávy utrpěla žena povrchní zranění s dobou léčení do sedmi dnů. „I přesto, co si napadená vytrpěla, nedala souhlas s trestním stíháním svého druha a po zadokumentování bude případ z tohoto důvodu odložen,“ dodala policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám