Hlavní obsah

Mimořádně tragický víkend v Ostravě uzavřel smrtící náraz řidiče do zábradlí

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Mimořádně tragický víkend na ostravských silnicích uzavřela v pondělí krátce po půlnoci smrt dvacetiletého řidiče. Počet lidských životů, které si slunečný víkend v moravskoslezské metropoli vyžádal, se tak vyšplhal na tři. V pondělí ráno o tom informovala mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Článek

Během víkendu na silnicích zemřelo třináctileté děvčátko, devětadvacetiletá žena a dvacetiletý muž. Poslední vážná nehoda se stala v noci na pondělí krátce před první hodinou.

Muž řídil osobní automobil Škoda Octavia po ulici 28. října a při sjezdu z Frýdlantských mostů z dosud nejasných důvodů vjel na chodník, kde narazil do železného zábradlí mostu.

„Vůz zábradlí prorazil a havaroval v travnatém příkopu. Při nehodě došlo ke smrtelnému poranění řidiče," uvedla mluvčí.

„Zda byl řidič ovlivněn návykovou látkou, stanoví až znalec při pitvě. Další znalec pak posoudí technický stav vozu. Po zjištění totožnosti zesnulého čekal policejního komisaře obtížný úkol, sdělení tragické zprávy rodičům zesnulého,“ doplnila Holčáková.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám