Hlavní obsah

Kvůli nešťastné lásce chtěl skočit mladík z mostu, policisté mu to rozmluvili

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Policistům se podařilo v sobotu zachránit v Olomouci život 28letého mladíka, který chtěl kvůli nešťastné lásce skokem z mostu spáchat sebevraždu. Podařilo se jim ho přesvědčit, aby tak neučinil.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policisty na sebevraha upozornil prostřednictvím linky 158 čtyřiadvacetiletý muž. „Uvedl, že na ulici Velkomoravské v Olomouci sedí na silničním mostě muž s nohama směrem z mostu k železniční trati,“ řekl Právu v neděli krajský policejní mluvčí Josef Bednařík.

Přivolaná hlídka podle něj na místě zjistila, že se jedná o 28letého muže z Olomoucka, který se rozhodl spáchat sebevraždu skokem z mostu. „Po delší době nakonec policisté muže přesvědčili a odradili od jeho činu,“ uvedl mluvčí.

Muž byl podle něj předán záchranářům, kteří ho převezli na psychiatrické oddělení do Fakultní nemocnice v Olomouci. „Motivem jeho počínání byla údajně nešťastná láska,“ dodal Bednařík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám