Hlavní obsah

V hospodě U Zubra zemřel host přímo u stolu

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

Neobvyklý případ řeší od pondělního večera břeclavští kriminalisté. Pozdě večer vyjížděli policisté do pohostinství U Zubra v centru Břeclavi, kde přímo u stolu zemřel jeden z návštěvníků.

Foto: Profimedia.cz

Článek

”Ten chlap tady seděl, pak to vypadalo, že usnul, a když se jej obsluha pokusila vzbudit, zjistila, že se nehýbe, že je mrtvý,” popsal událost jeden z návštěvníků podniku. Zemřelý ale nebyl jediný, kdo potřeboval pomoc.

Sanitka do nemocnice převezla další dva muže se zdravotními problémy. V nemocnici jsou ale dokonce hned tři lidé, jejichž zdravotní stav zaměstnává lékaře. Třetího totiž objevili lidé kolem půl deváté večer na kraji Čechovy ulice, vzdálené zhruba sto metrů od pohostinského zařízení.

”Hlídka městské policie byla na místě do čtyř minut. Muž byl v bezvědomí, takže jej vzápětí převezli záchranáři do nemocnice. Případ jsme předali k dalšímu šetření republikové policii,” uvedl velitel břeclavských strážníků Stanislav Hrdlička.

Podle zjištění Práva je stav tohoto muže kritický, lékaři bojují o jeho život. Zda úmrtí a zdravotní komplikace všech čtyř spolu souvisí, šetří policie. Podle jedné z možných verzí událostí může být na vině předávkování zatím neznámou drogou.

”Policisté se události věnují, v tuto chvíli čekáme na výsledky expertiz, u zemřelého je nařízena zdravotní pitva,” uvedla policejní mluvčí Kamila Haraštová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám