Hlavní obsah

V sousedské pranici došlo na sklenici i násadu od smetáku

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Hodně veselo bylo v pátek dopoledne v jednom z nájemních domů na ulici Úvoz v Brně. Do křížku se tam totiž dostaly dvě sousedky. Na začátku incidentu pětatřicetiletá žena napomenula svou o dvacet let starší sousedku, aby nekřičela, protože jí pak nemůže spát dítě.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Článek

Na prosbu reagovala starší žena hodně nečekaně, popadla totiž zavařovačku a s gustem ji mrštila po sousedce. Naštěstí se netrefila a zasáhla zeď, kde se sklenice rozprskla na střepy.

Zatímco mladší z žen se dala na ústup, rozparáděná starší obyvatelka domu po ní metala střepy, poté k ní přiskočila a tloukla ji do hlavy svazkem klíčů, ke slovu se měl dokonce dostat i elektrický paralyzér.

Situace se ovšem dramaticky změnila příchodem příbuzné matky malého dítěte, která, když viděla, co se na chodbě odehrává, rozhodla šarvátku dobře mířenou ranou násadou od smetáku přímo do hlavy agresivní útočnice.  

„Vzhledem k tomu, že však obě aktérky konfliktu potřebovaly lékařské ošetření, přivolali strážníci na místo záchranku. Celý případ bude mít dohru u přestupkové komise,“ dodala mluvčí strážníků Denisa Kapitančiková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám