Hlavní obsah

Lupič praštil barmana lahví a utekl s penězi

Právo, Ivan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Úder lahví od piva přímo do hlavy schytal barman od lupiče, který jej přepadl ve středu ráno v jednom z podniků v plzeňské Husově ulici. Násilník pak vběhl za barový pult, pětatřicetiletého obsluhujícího muže zpacifikoval, ze zásuvky odcizil peněženku a utekl Husovou ulicí směrem ke Klatovské třídě. Barman skončil v péči lékařů.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení v baru v PlzniVideo: Policie ČR

 
Článek

"Pachatele popsal jako muže ve věku kolem třiceti let, vysokého asi 175 centimetrů," sdělila policejní mluvčí Simona Čejková. Agresor měl světlou plet a černé vlasy, byl oblečený pravděpodobně v džínové košili, přes ni měl tmavou bundu se světlým pruhem na rukávech a vodorovným přes prsa a záda.

"Před přepadením hrál uvnitř provozovny na výherních automatech, pak si u obsluhy objednal pivo," doplnila Čejková. Policisté žádají všechny, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace vedoucí k dopadení pachatele nebo poznali muže na fotografii či záznamu, aby zavolali na tísňovou linku 158.

Foto: Policie ČR

Kamera zachytila násilníka v tmavé bundě před útokem na barmana.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám