Hlavní obsah

Potápěči hledali v Bečvě bezdomovce, avšak bezvýsledně

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Valašské Meziříčí

Policejní potápěči pročesávali v pátek řeku Bečvu ve Valašském Meziříčí na Vsetínsku. Pátrání po muži, který do řeky spadl minulý pátek, však bylo bezvýsledné.

Foto: Jiří Růžička, Právo

Potápěči hledali v Bečvě ve Valašském Meziříčí muže, který do řeky spadl.

Článek

„V pátrání pokračujeme již několik dnů. V pátek se do něj zapojili kolegové z oddělení speciálních potápěčských činností a výcviku z Frýdku – Místku. Důraz kladli na překážky v toku jako mostní pilíře a jiné stavby, břehy a vymleté hlubiny. Propátrali úsek od parku Kozina po soutok Vsetínské a Rožnovské Bečvy,“ informoval mluvčí vsetínské policie Vladislav Malcharczik.

„Potom jsme se přesunuli k větším splavům u obce Juřinka a v pátrání pokračovali. Bohužel muže se nepodařilo nalézt. V pátrání po osmapadesátiletém místním bezdomovci budeme nadále pokračovat,“ řekl mluvčí.

Na pád člověka do řeky upozornil svědek, který procházel parkem Kozina a viděl, jak muž na protějším břehu řeky házel něco do vody a pak tam spadl. „Několik metrů se prý snažil plavat, ale pak se ztratil ve vodě. Svědek ihned zavolal na linku 112,“ uvedla Lenka Javorková ze vsetínské policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám