Hlavní obsah

„Proč je zavřeno?“ ptal se namol opilý řidič policistů u obchodu v Ostravě

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Zvědavost a ztráta soudného rozumu způsobila v pátek odpoledne, že opilý řidič v Ostravě přišel sám k policistům a dal jim jasně najevo, že přijel svým vozem opilý. Chtěl totiž vědět, proč je zavřený krám, ve kterém došlo k napadení prodavače. Od obchodu už řidič neodjel. Policie o případu informovala v pondělí.

Článek

V ostravském obchodě došlo k napadení 50letého prodavače. V okamžiku, kdy na místě policisté událost vyšetřovali, přijela na místo dodávka, jejíž řidič vylezl přes místo spolujezdce ven a šel k policistům.

„56letý muž se tázal policistů, proč je prodejna zavřená. Nesouvislá řeč a nekoordinovaná chůze byla policistům podezřelá. Dechová zkouška u muže ukázala hodnotu 2,8 promile alkoholu,“ řekla mluvčí policie Gabriela Holčáková.

Z místa už řidič svým vozem neodjel, policisté ho převezli k vystřízlivění. Muž se bude zpovídat z ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí až jeden rok za mřížemi, peněžitý trest nebo zákaz řízení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám