Hlavní obsah

Manželka mu nedala peníze, tak se vloupal do dvou obchodů

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Jičín

Kdyby mi dala manželka peníze, nikdy bych se nesnížil ke krádeži. Takovým způsobem se hájil zloděj, kterého v úterý zadržela policie při krádeži do prodejny potravin v Novém Jičíně. Informoval o tom policejní mluvčí Petr Gřes.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Muž se podle něj dopustil hned dvou vloupání po sobě. Nejprve z prodejny potravin odcizil peníze z pokladny a utekl. Pak usoudil, že několik tisíc, které ukořistil, mu nestačí, a rozhodl se rozbít výkladní skříň vedlejší provozovny.

„Zde chtěl také odcizit peníze, ale to mu nevyšlo. Policisté byli upozorněni svědky, že se do prodejny někdo vloupává. Zloděje před jednou hodinou v noci na místě zadrželi,“ řekl Gřes.

Muž podle něj tvrdil, že peníze nutně potřeboval. „Na otázku, kde má odcizené peníze z první prodejny řekl, že je už utratil. A jelikož potřeboval další, vloupal se do druhé prodejny. Závěrem policistům dodal, že kdyby mu manželka peníze dala, tak by nekradl,“ dodal mluvčí. Zloděj se nyní bude před soudem zodpovídat z přečinů krádež a poškozování cizí věci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám