Hlavní obsah

Muž špatně zabrzdil auto, to porazilo tři lidi na tramvajovém ostrůvku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Sedmašedesátiletý muž v pondělí v podvečer v Praze 6 špatně zabrzdil svou Škodu Favorit. Auto vyjelo z garáže a v Bělohorské ulici zranilo tři lidi, kteří čekali na tramvajovém ostrůvku.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

"Naštěstí zranění dvou žen a jednoho muže (32, 35, 66) zhodnotil přivolaný lékař jako lehká, nicméně i tak byli transportováni do nemocnice ke kontrolní prohlídce," popsal pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Podle čtenáře Novinek, který nehodu viděl, vyjelo auto z garáže nastartované, vrata garáže porazila matku s dítětem a starší ženu.V autě nikdo nebyl. Vůz přejel přes silnici a zastavil se o popelnice.

Mitsubishi skončilo na střeše

Ve stejnou chvíli, tedy asi 15 minut po páté hodině, se udála i děsivá nehoda v Praze 5. Řidič nezvládl řízení peugeotu a narazil do osobního vozu Mitsubishi, které jelo před ním.

"Náraz byl natolik silný, že Mitsubishi skončilo otočené na střeše. Jenom zázrakem se hrůzně vypadající karambol obešel bez vážnějších následků, pouze dvacetiletá poškozená utrpěla tržnou ránu na hlavě," sdělil Hulan.

Řidiči v dechu policisté naměřili 2,2 promile.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám