Hlavní obsah

Kamera podezřelého ze znásilnění dívky zachytila ve chvíli, kdy se za ní vydal

Právo, Aleš Pelikán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem

Policisté v Ústí nad Labem pátrají v souvislosti se znásilněním 14leté dívky po dvou mužích. Oba i dívku zachytily bezpečnostní kamery v centru města u obchodního centra Forum a u viaduktu pod Větruší. Jeden by mohl být pachatelem, druhý pak svědek, který se krátce pohyboval v jeho blízkosti.

Po znásilnění dívky hledají policisté dva mužeVideo: Policie ČR

 
Článek

Ke znásilnění došlo ve čtvrtek 2. února odpoledne v ústecké Pražské ulici. Možný pachatel má být ve věku do 25 let, štíhlé postavy a výšky kolem 170 centimetrů.

Oblečený byl do svítivě zelené bundy, černých nebo modrých džínů, pletené šedivé čepice s malým kšiltem, na zádech měl tmavý batoh. Měl tmavší pleť a mluvil jakousi směsicí češtiny a slovenštiny.

Foto: Policie ČR

Celostátně hledaný násilník pronásleduje svou oběť.

„Policie pátrá rovněž po muži, který se krátce pohyboval v blízkosti podezřelého a oběti a který by mohl poskytnout důležité svědectví. Jedná se o muže v šedivé bundě s bílým pruhem na prsou, který je rovněž zachycen na záznamu z bezpečnostní kamery,“ uvedla krajská policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Policisté žádají občany o spolupráci, pokud někdo muže pozná, má kontaktovat neprodleně Policii ČR na bezplatné lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám