Hlavní obsah

Nedaleko Ostravy zavraždili muže, který žil v lese u Štefanovy skály

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava
Aktualizováno

Vraždu bezdomovce, který žil v lese nedaleko Štefanovy skály ve Vřesině u Ostravy, vyšetřuje od neděle moravskoslezská policie. Muž bez známek života byl nalezen v neděli odpoledne a na těle měl zranění, která nasvědčují vraždě.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

O tragédii informovala mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská. „Muž ležel bez známek života v místním lesním porostu u Štefanovy skály. Věc si převzali krajští kriminalisté,“ uvedla mluvčí s tím, že sedmašedesátiletý muž se nezdržoval na adrese uvedené v evidencích, ale žil právě v lesním porostu nedaleko místa, kde bylo jeho tělo nalezeno.

„Kdy a kde k napadení došlo, to stále policisté prověřují. Kriminalisté neznají také přesnou odpověď na otázku, čím pachatel útočil. Na některé otázky by však mohla odpovědět nařízená soudní pitva,“ dodala policejní mluvčí.

V souvislosti s vraždou policie hledá případné svědky, kteří v sobotu odpoledne zaregistrovali jakýkoliv pohyb u Štefanovy skály, aby se přihlásili. „Kriminalisté žádají všechny, kteří jim ještě neposkytli informace k pohybu osob v místě či okolí, aby je sdělili na bezplatné lince 158 nebo na nejbližším obvodním oddělení,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám