Hlavní obsah

Muž den před Vánoci vyloupil s kuchyňským nožem v ruce hernu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie hledá muže, který den před Vánoci vyloupil s kuchyňským nožem v ruce hernu v Praze na Vinohradech. Odnesl si několik desítek tisíc korun. Na policejním webu to ve čtvrtek uvedla mluvčí pražské policie Eva Stulíková.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Lupič vešel do herny v Kolínské ulici 23. prosince krátce po 12:00. "Na čtyřiačtyřicetiletou barmanku vytáhl velký kuchyňský nůž a chtěl všechny peníze. S hotovostí v řádu desítek tisíc korun poté provozovnu opustil. Událost se naštěstí odehrála bez zranění," řekla Stulíková.

Věk muže odhadují kriminalisté na 40 až 45 let. Byl tmavší pleti, štíhlé postavy, přibližně 170 až 175 centimetrů vysoký. "Působil zanedbaným dojmem, měl strniště a neupravené vlasy. Na zádech nesl špinavý batoh," popsala pachatele policejní mluvčí. Lupič měl tmavé oči a výrazné obočí. Oblečen byl do delší tmavé khaki bundy s tmavě červeným dolním lemem a na hlavě měl kapuci. Kuchyňský nůž, který při činu použil, měl oranžovou rukojeť. Jakékoli informace k neznámému muži mohou lidé sdělit policistům na telefonní lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám