Hlavní obsah

Jeden mrtvý po čelním střetu sanitky s osobním vozem

Novinky, ČTK, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havlíčkův Brod

Tragické následky měla v úterý dopravní nehoda na Havlíčkobrodsku. Čelní střet sanitky s osobním vozem jeden člověk nepřežil, další byl těžce zraněn. Policie musela z frekventované silnice odklonit provoz.

Foto: Petr Nový, Novinky

Článek

Nehoda se stala před druhou hodinou před obcí Kámen. Těžce zraněný cestoval v sanitce, nehodu nepřežil řidič osobního vozu. Příčinu nehody nyní policisté vyšetřují.

Podle ředitelky krajských záchranářů Vladislavy Filové sanitka nepatří Záchranné zdravotnické službě Kraje Vysočina. Obě vozidla se střetla čelně.

"Řidič osobního auta utrpěl smrtelné zranění, v sanitce byl jeden člověk zraněn těžce. Víc informací zatím nemáme k dispozici," řekla mluvčí krajské policie Dana Čírtková.

Podle ní je situace v místě nehody kvůli silnému provozu značně nepřehledná. Policie odklání dopravu z Havlíčkova Brodu a Golčova Jeníkova na Chotěboř a z Habrů na Světlou nad Sázavou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám