Hlavní obsah

Fabii zavalil kamión s nákladem nových BMW, žena zemřela

Právo, Ludmila Žlábková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové
Aktualizováno

Tragicky skončila dopravní nehoda, k níž došlo ve čtvrtek před půl desátou večer na silnici I/11, takzvané staré hradecké, u Obědovic na Královéhradecku. Po střetu nákladního vozidla s osobním, které pod ním bylo zaklíněno, zůstala na místě nehody mrtvá žena. Nákladní auto převáželo nové vozy BMW.

Článek

„Osobní automobil vyjížděl z vedlejší silnice na hlavní a zřejmě nedal přednost kamiónu, přijíždějícímu od Chlumce nad Cidlinou směrem na Hradec Králové. Kamión se po střetu převrátil na bok do pravého příkopu a zavalil osobní automobil,“ uvedla mluvčí krajské policie Ivana Ježková.

Foto: Jiří Bednář, Právo

Dodala, že s vážným zraněním byl do hradecké nemocnice po vyproštění převezen i druhý cestující ze Škody Fabie. Je jím devětadvacetiletý muž. "Policie zatím neví, kdo osobní automobil řídil, to ukáže až vyšetřování,“ upozornila Ježková.

Kromě oběti na životě a vážného zranění jsou výsledkem střetu vozidel i miliónové škody. Kamion totiž převážel nové vozy BMW. Teprve další šetření ukáže, nakolik jsou poškozeny. Po nehodě byl tento úsek silnice průjezdný kyvadlově.

Foto: Jiří Bednář, Právo

Zraněný muž v nemocnici je v kritickém stavu. Polský řidič kamiónu utrpěl lehké zranění. Z důvodu odstraňování následků nehody je v těchto chvílích silnice č. 11 v obou směrech uzavřena a objízdná trasa vede směrem na obec Roudnici,“ doplnila mluvčí policie Iva Kormošová s tím, že policisté nadále šetří okolnosti tragické nehody.

Foto: Jiří Bednář, Právo

Foto: Jiří Bednář, Právo

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám