Hlavní obsah

Ostrý zásah policistů na Děčínsku. Podezřelý byl lapen v trenýrkách

Právo, ape

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podezřelého z vraždy podnikatele, jehož tělo se na počátku listopadu nalezlo u Slavošova na pomezí Děčínska a Ústecka, ve čtvrtek dopoledne soud poslal do vazby. Policisté ho dopadli v úterý a týž den ho obvinili z trestného činu vraždy. V současnosti mu hrozí až 18 let ve vězení.

Článek

Pětatřicetiletého muže, který je z trestného činu podezřelý, zadrželi krajští kriminalisté ve spolupráci s policisty z Děčínska a Ústecka v úterý ráno v jeho bydlišti. „Původem je z Moravy, ale v současné době se přechodně zdržuje na Děčínsku,“ uvedl děčínský policejní mluvčí Vojtěch Haňka.

V souvislosti s vraždou policisté pátrali po bílém BMW X6, které se později na základě oznámení svědků nalezlo v ústecké čtvrti Krásné Březno. Tělo mrtvého muže bylo objeveno kolemjdoucími u silnice mezi obcemi Slavošov a Javory.

Pitva potvrdila, že podnikatel zemřel násilnou smrtí, někdo ho zastřelil. „Motiv tohoto zločinu je předmětem dalšího šetření, obviněný se dosud ke kauze nevyjádřil,“ dodal Haňka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám