Hlavní obsah

Spolujezdkyně nepřežila náraz do boku, hasiči ji museli vyprostit kleštěmi

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vahaneč

Lidský život si vyžádala ve čtvrtek v půl páté večer dopravní nehoda u odbočky na Vahaneč na silnici mezi Karlovými Vary a Prahou.

Článek

„Osobní vozidlo Volvo jedoucí směrem od Prahy zde čelně narazilo do boku dalšího osobního auta škoda Felicia, které z druhého směru jízdy odbočovalo vlevo na Vahaneč,“ popisoval karlovarský krajský mluvčí hasičů Martin Kasal, podle kterého náraz obě vozidla odhodil mimo vozovku.

„V odbočujícím autě zůstala na sedadle spolujezdce zaklíněna starší žena,“ pokračoval Kasal, podle kterého museli hasiči pro její vyproštění použít hydraulických kleští. Spolujezdkyni už ale nebylo pomoci. „Lékař záchranné služby po vyproštění konstatoval smrt,“ uvedl mluvčí hasičů.

Ostatní pasažéři z havarovaných vozidel vyvázli pouze se zraněními. „Řidič z osobního auta, které odbočovalo, dokázal vystoupit sám, stejně tak oba pasažéři z druhého vozidla,“ uvedl Kasal. „Všechny tři převezly na ošetření do nemocnice sanitky záchranné služby,“ dodal mluvčí hasičů. „Silnice byla v místě nehody s obtížemi průjezdná, po vyšetření ze strany policie pak hasiči vozovku uklidili,“ uzavřel Kasal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám