Hlavní obsah

Po nárazu do stromu zemřel na Karlovarsku spolujezdec

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

O život přišel ve středu po sedmé hodině ráno při dopravní nehodě spolujezdec z osobního vozidla Toyota, které dostalo na silně namrzlé vozovce u Odeře na Karlovarsku smyk a narazilo bočně do stromu.

Článek

„Silnici mezi Odeří a Děpoltovicemi byla ve středu ráno silně namrzlá,“ uvedl mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal.

„Řidič ve věku 21 let pravděpodobně nepřizpůsobil na namrzlé silnici způsob a rychlost jízdy a následkem toho narazil s vozidlem Toyota do stromu,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Andrea Kávová.

„Řidič dokázal za pomoci svědků nehody z havarovaného auta vystoupit, ale třiadvacetiletý spolujezdec zůstal po nárazu do stromu ve vozidle zaklíněný. Hasiči mladého muže vyprostili a předali posádce záchranné služby. Ta se přímo na místě snažila v sanitce muže více než hodinu zachránit, poté lékař konstatoval smrt,“ pokračoval Kasal.

"Silnice byla v místě havárie zcela uzavřena tři a půl hodiny,“ dodal Kasal.

Reklama

Výběr článků

Načítám