Hlavní obsah

Na Mladoboleslavsku se zřítil dům, dva lidé jsou zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V obci Skorkov na Mladoboleslavsku se ve čtvrtek ráno zřítil rodinný dům. V budově se v době nehody nacházeli tři lidé, dva utrpěli zranění. Z trosek domu je pomohl vytáhnout soused.

Na Mladoboleslavsku se zřítil důmVideo: Jiří Forman, Novinky

 
Článek

Podle vyšetřovatelů byla příčinou zřícení exploze akumulačních kamen nebo expanzní nádrže. K výbuchu došlo krátce po šesté hodině ráno.

V domě se v době nehody nacházeli tři lidé. Na pomoc jim bleskurychle přispěchal soused, který za svůj čin dostane podle starosty města Miloše Honzáka odměnu. Dotyční byli převezeni do nemocnice na ošetření.

Foto: Jiří Forman, Právo

Zřícený dům ve Skorkově na Mladoboleslavsku.

Podle mluvčí středočeských hasičů Lenky Kostkové se po výbuchu sesunula k zemi asi třetina stavby. Padající zdivo zranilo dva lidi a zcela zničilo tři zaparkovaná auta.

Foto: Jiří Forman, Právo

Zřícený dům ve Skorkově na Mladoboleslavsku.

Statik, který na místo dorazil, uvedl, že je nová část nedávno zrekonstruovaného domu na zbourání. Původní část budovy by po odstranění trosek měla být obyvatelná. Další zřícení prý nehrozí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám