Hlavní obsah

Itala okradla prostitutka, vyskočila oknem i s lupem

Právo, orh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Velenice

Se zlou se potázal turista z Itálie, který chtěl sex v Českých Velenicích. Domluvil se s prostitutkou, která nabízí své služby na pokoji v jednom z hotelů. Ta ho ale hned po sexuálních hrátkách okradla, vyskočila oknem v přízemí a utekla.

Foto: Novinky

Článek

„Cizinec se po sexu s prostitutkou šel sprchovat, a to se mu stalo osudným. Mladá kněžka lásky mu totiž z kalhot a bundy bezprostředně vedle dveří koupelny ukradla pánskou peněženku s finanční hotovostí ve výši tisíc korun a 40 euro i osobními doklady. Nepohrdla ani kreditními kartami a mobilním telefonem. Potom se svou kořistí vyskočila oknem a utekla,“ popsala Právu krádež mluvčí jindřichohradecké policie Hana Millerová s tím, že prostitutka svému klientovi způsobila škodu za asi čtyři tisíce korun.

Policistům se podařilo ženu vypátrat a případ objasnit, takže Ital dostal většinu věcí zpět. „Dívku viníme z krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku,“ vysvětlila mluvčí.

Podobné případy, kdy ženy v Českých Velenicích nabízejí sex a zároveň chtějí svého klienta okrást, nebo vydírat, nejsou zas tak výjimečné.

„Ten kdo na podobnou nabídku kněžek lásky v Českých Velenicích kývne, riskuje. Vyšetřujeme už několik případů krádeží, ale také vydírání v souvislosti s prostitucí,“ dodala Millerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám