Hlavní obsah

V centru Prahy se srazila autoškola s osobním autem

Novinky, Jakub Herzán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

V centru Prahy se ve čtvrtek střetl vůz autoškoly s dalším osobním vozem. Nikdo nebyl zraněn. Viník nehody zatím není znám, policie má ovšem k dispozici záznam z kamerového systému.

Nehoda autoškoly ve Slezské ulici v PrazeVideo: Novinky

 
Článek

Incident se stal na světelné křižovatce mezi ulicemi Slezská a Budečská nedaleko náměstí Míru poté, co jeden z vozů se vší pravděpodobností projel semafor na červenou.

Vozidlo autoškoly, které jelo z Budečské ulice, mělo vážně poškozenou kapotu. Druhý osobní vůz, který jel ze Slezské ulice směrem náměstí Míru, byl také poškozen, avšak o poznání méně.

Policie se snažila určit viníka již na místě, pokud se to nepodaří, věc bude řešit magistrát hlavního města Prahy. Ten posoudí svědecké výpovědi a výpovědi účastníků nehody. Celou situaci ovšem osvětlí videozáznam, který pořídila jedna z kamer městského kamerového systému.

V případě, že se nepodaří odhalit viníka nehody, bude nehoda brána jako vina obou řidičů. V případě autoškoly, jako chyba instruktora.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám