Hlavní obsah

Motorkář se těžce zranil při nehodě na Břeclavsku

Právo, sz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Těžkým zraněním třiadvacetiletého motorkáře skončila v sobotu odpoledne nehoda motorky a osobního auta Audi kombi v obci Diváky na Břeclavsku. Motocykl auto předjížděl, to ale začalo z neznámých důvodů vybočovat ze směru. Po nehodě auto z místa ujelo.

Foto: Alex Švamberk, Novinky

Záchranáři v akci. ilustrační foto

Článek

"Vůz patrně řídila řidička," uvedla mluvčí břeclavské policie Kamila Haraštová. Podle ní jí za neposkytnutí pomoci hrozí až pět let vězení.

Další nehoda motorkáře se v sobotu stala ve Stráži pod Ralskem na Českolipsku. Asi třicetiletý muž měl podle záchranářů přilbu, k jeho ošetření vyjela i záchranka z Jablonného v Podještědí.

„Muž havaroval v zatáčce mezi Stráží pod Ralskem a Dubnicí v sobotu ve tři čtvrtě na šest odpoledne,“ řekl policejní mluvčí Petr Kmínek. Osádka vrtulníku podle mluvčí krajské záchranky Lenky Markovičové ohlásila, že motorkář se zranil jen lehce a převzali ho pozemní záchranáři z Českolipska.

Reklama

Výběr článků

Načítám