Hlavní obsah

Cizinku okradli v podzemní garáži, z auta zmizely věci za statisíce

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Přestože policie opakovaně varuje, aby motoristé nenechávali v zaparkovaných autech cenné věci, lidé jsou zřejmě nepoučitelní. Důkazem je poslední případ, který vyšetřuje policie v Ostravě. Cizinka v pondělí oznámila, že jí někdo z podzemní garáže ukradl šperky, hodinky a peníze v celkové hodnotě 665 tisíc korun.

Foto: Profimedia.cz

Článek

O případu informovala ve čtvrtek mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. Neznámý pachatel údajně využil toho, že dvojčlenná osádka auta nechala auto v garáži v Ostravě-Porubě bez dozoru asi hodinu. Na zadních sedadlech nechala dvě tašky s cennostmi.

„Škoda je opravdu vysoká. Zásadní ztrátou pro poškozenou je však netbook, ve kterém měla uložena data, která pro ni mají podstatný význam, zejména fotografie. Jde o modrý netbook s klávesnicí v azbuce,“ řekla mluvčí policie.

„Dále pachatel odcizil řetízky ze zlata, přívěšek s brilianty, náušnice s brilianty, prsteny s perlou, safíry a další věci,“ dodala mluvčí.

„Žádáme svědky, kteří mohou k věci uvést jakékoliv informace, aby nás kontaktovali na lince 158,“ dodala mluvčí s tím, že netbook mohli pachatelé například nabízet někomu k prodeji.

Reklama

Výběr článků

Načítám