Hlavní obsah

Policie identifikovala ohořelé tělo, je to mladý muž z Karlových Varů

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Zavražděným člověkem, kterého v pondělí dopoledne našel hajný ohořelého pod doutnajícími kládami u lesní cesty mezi obcemi Hlinky a Přílezy na Karlovarsku, je 33 - letý muž z Karlových Varů.

Foto: Rudolf Voleman, Právo

Hajný popisuje, jak nalezl ostatky lidského těla.

Článek

„Karlovarští kriminalisté již znají díky své důkladnosti a mravenčí policejní práci totožnost muže, jehož tělo bylo nalezeno v lese u Hlinek,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Andrea Pomichalová. „Jednalo se o třiatřicetiletého muže z Karlových Varů,“ dodala.

Policie vyzývala veřejnost ke spolupráci při hledání identifikace torza muže. „Několik podnětů jsme od veřejnosti získali, ale k získání totožnosti přispěla především naše vlastní práce,“ uvedla policejní mluvčí.

K otázce, jak policie konkrétně získala totožnost zavražděného muže, se nechtěla Pomichalová zatím vyjadřovat. Stejně tak k tomu, zda již z vyšetřování vyplynulo, jestli byl muž zavražděn přímo na místě nálezu nebo tam byl pachatelem či pachateli dodatečně odvezen. „Vyšetřování stále pokračuje. Policie dál pátrá po pachateli,“ uzavřela Pomichalová.

Hajný popisuje nález mrtvolyVideo: Rudolf Voleman, Právo

Reklama

Související témata:

Související články

V lese na Karlovarsku leželo ohořelé tělo

Doutnající zbytky ohořelého lidského těla nalezl v pondělí v půl desáté ráno v příkopu u cesty v lese mezi Hlinkami a Přílezy na Karlovarsku lesník, který byl...

Výběr článků

Načítám