Hlavní obsah

V lese na Karlovarsku leželo ohořelé tělo

Právo, vor, mp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary
Aktualizováno

Doutnající zbytky ohořelého lidského těla nalezl v pondělí v půl desáté ráno v příkopu u cesty v lese mezi Hlinkami a Přílezy na Karlovarsku lesník, který byl na prohlídce svého lesního revíru. S největší pravděpodobností se jedná o tělo zavražděného muže.

Článek

„Nelze vyloučit násilný trestný čin,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Pomichalová s tím, že kriminalisté příčinu smrti ještě vyšetřují. „V místě nálezu ohořelého lidského torza jsme nasadily desítky policistů s psovody, kteří okolí pročesávají a hledají jakékoliv stopy,“ pokračovala Pomichalová.

„Při plnění svých služebních povinností jsem spatřil v příkopu u cesty kouř z doutnajících zbytků dříví,“ popisoval lesní revírník Ludvík Poláček. „Zastavil jsem, protože jsem měl obavy, aby se oheň nerozšířil do lesa. Pod ohořelým dřívím ale byly patrné lidské ostatky. Rozpoznal jsem pod doutnajícím dřívím části těla ve značném stadiu ohoření. Evidentně jsem tam viděl části dolních lidských končetin,“ popisoval lesník, který přivolal policii.

Podle Pomichalové se zatím nepodařilo tělo identifikovat. „Žádáme občany, pokud by někoho z rodiny nebo z příbuzných postrádali, ať se přihlásí na linku 158,“ uzavřela mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám