Hlavní obsah

Řidičku na Zlínsku oslnilo slunce, vjela pod kola náklaďáku s kládami

Právo, Aleš Fuksa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

K vážné dopravní nehodě došlo ve středu ráno u Želechovic na Zlínsku. Řidička osobního automobilu vjela se svým vozem pod kola nákladní soupravy. Ženu i jejího spolujezdce museli z vraku automobilu vyprostit hasiči.

Článek

„V lesním úseku s několika zatáčkami došlo k čelnímu střetu osobního auta s nákladní soupravou převážející klády. Podle svědků mohla být řidička oslněna ostrým sluncem mezi stromy a po nárazu se auto otočilo a havarovalo přes místní potok. Ve voze zůstala zraněná jak řidička, tak i její spolujezdec,“ potvrdil mluvčí krajských hasičů Ivo Mitáček.

Jako první na místo podle něj dorazila posádka zdravotnické záchranné služby, jejíž lékař zklidňoval oba pasažéry v autě. Po dojezdu hasičů bylo připraveno vyprošťovací hydraulické nářadí a záchranáři se pustili do vytažení osob.

„Přes zadní dveře se podařilo postupně vytáhnout jak řidičku, tak i spolujezdce z předního sedadla,“ doplnil mluvčí. Po prvotním ošetření byli oba odvezeni do nemocnice k vyšetření a další nezbytné péči. Řidič nákladní soupravy nebyl zraněn.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám