Hlavní obsah

Řidič fordu vjel do protisměru, sešup po svodidlech nepřežil

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Přejetí do protisměru a potom více než čtvrtkilometrový sešup po svodidlech nepřežil v úterý odpoledne řidič Fordu Transit ve Slovenské ulici v Ostravě-Přívoze. Automobil byl při nehodě zcela zničen, záchranáři už dvaašedesátiletému muži nedokázali pomoci.

Článek

Nehoda se stala krátce před šestnáctou hodinou.

„Řidič vjel z dosud neobjasněných příčin do protisměru a narazil do přilehlých svodidel. Po svodidlech vozidlo pokračovalo dalších 260 metrů. V místě ukončení svodidel se vozidlo dostalo mimo vozovku na travnatou plochu a do přilehlého příkopu, kde se po padesáti metrech zastavilo o vzrostlé stromky,“ popsal nehodu mluvčí ostravské policie Petr Svoboda.

„Policisté provedli ohledání místa nehody, její fotodokumentaci, zjistili svědky a zajistili vozidlo ke znaleckému zkoumání ke zjištění případné technické závady,“ dodal Svoboda. Záchranáři už byli na místě zbyteční.

"Zasahující lékař zjistil, že dvaašedesátiletý muž utrpěl smrtelná poranění. Hasiči sice před příjezdem záchranné služby zahájili oživovací pokusy, muž však svým zraněním na místě podlehl. Lékař na jeho těle zjistil jisté známky smrti a bylo zřejmé, že další snaha o záchranu by byla marná,“ uvedl mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám