Hlavní obsah

Forman vylétl v Břeclavi ze silnice a skončil v restauraci

Právo, Milan Vojtek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

Naštěstí bez tragického finále skončila v neděli odpoledne dopravní nehoda, při které Škoda Forman v Břeclavi doslova vzlétla a narazila do zdi restaurace. V jejím dvoře přitom bylo odpoledne pro děti.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Forman se po nárazu do restaurace převrátil na bok.

Článek

Okamžiky nehody si přitom řidič vůbec nedokázal vybavit. Nebyl pod vlivem alkoholu, takže možným vysvětlením události, kterou policisté teprve šetří, mohl být mikrospánek.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Favorit se po nárazu do restaurace převrátil na bok.

Jeho auto přitom vyjelo vpravo ze směru jízdy, zdemolovalo zábradlí a dopravní značky, ve změť kovu a gumy se proměnil i odstavený bicykl. Zábradlí je zničené i v místě, kde se několik vteřin před nehodou opíral jeden z návštěvníků pohostinství vedle restaurace. Ten může neděli slavit jako den druhých narozenin.

Po zničení zábradlí a najetí na obrubník se forman vznesl a po několika metrech narazil do zdi restaurace. Převrátil se na bok a poškodil i další zaparkovaný automobil.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Favorit se po nárazu do restaurace převrátil na bok.

Výsledkem nehody je tak zničený forman, zábradlí a dopravní značení, škodě neunikla zaparkovaná felicie. Jen šťastnou náhodou nebyl zraněn nikdo z návštěvníků obou podniků. Řidič formanu měl rovněž štěstí, z nehody vyvázl jen s několika oděrkami.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám