Hlavní obsah

Muž v Ostravě souložil s 13letou dívkou a natáčel si to

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři dívky ve věku 13 až 16 let sexuálně zneužíval devětačtyřicetiletý muž z Ostravy. Seznámil se s nimi na internetu, pak jim naléval alkohol, sexuálně je obtěžoval a nakonec s nimi i souložil, fotografoval si je a natáčel. Podnět policii dala matka jedné z dívek, která našla jeden z vytištěných snímků mezi osobními věcmi své dcery.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Policie apeluje na rodiče, aby věnovali pozornost volnému času svých dětí. Ilustrační foto

Článek

O případu informovala v pondělí ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková. „Prověřování započalo po oznámení matky jedné z poškozených, která nalezla mezi rodinnými fotografiemi snímek své nahé dcery a další nahé dívky s cizím mužem,“ sdělila mluvčí.

Policie podle ní zjistila, že muž se s jednou z dívek seznámil po internetu, pak došlo k osobnímu kontaktu a seznámení s dalšími kamarádkami. „Bylo zjištěno, že muž měl dívky ve věku od 13 do 16 let nejenom fotit nahé, ale měl pořídit i videonahrávku zachycující pohlavní styk s více dívkami současně,“ řekla mluvčí.

Zneužívání se odehrávalo od srpna loňského roku do letošního března. „Znovu se proto obracíme na rodiče, aby se svými dětmi komunikovali, znali jejich kamarády i aktivity, kterými vyplňují svůj volný čas,“ uvedla mluvčí policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám