Hlavní obsah

Sexuchtivý bankovní úředník zpronevěřil 12 miliónů

Právo, orh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

K podvodům v celkové výši kolem dvanácti miliónů korun vedly sexuální touhy 40letého bankovního úředníka z Českých Budějovic. Ohromnou sumu podle policie utratil během necelých tří let v nočních klubech za prostitutky a alkohol. Celkem si tak mohl užít s 2400 ženami ve vířivce, jedna takto strávená hodina s lehkou děvou totiž přijde na 5000 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Muž převáděl peníze, které mu svěřili klienti, aby je uložil na termínovaný vklad, na svůj účet. Podle našeho zjištění většinu z částky 12 miliónu korun utratil za intimní služby,“ sdělil Právu mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner s tím, že muži nyní hrozí za podvod až deset let vězení.

Úředník utratil v nočních klubech týdně sta tisíce korun a byl vyhlášeným klientem. Muž nešetřil na alkoholu ani lehkých ženách. „Samozřejmě, že mohl za noc utratit i několik desítek tisíc korun. Zřejmě si objednával i nadstandardní služby, například několik dívek do vířivky najednou a podobně,“ sdělil Právu dobře informovaný zdroj, který poměry v českobudějovických nočních klubech zná.

Dále poznamenal, že hodně peněz stál muže i alkohol. „Jedno šampaňské stojí tři tisíce korun, přičemž jej určitě objednával několika dívkám, takže jen za něj mohl utratit za noc třeba i třicet tisíc. Jeden panák vyjde téměř na pět set a také několik set stojí drinky,“ konstatoval zdroj.

Jak se Právu podařilo zjistit, rozjetý úředník, který má problémy s alkoholem po několika skleničkách, zval i kamarády a na peníze nehleděl. „Je jisté, že musel utrácet i za známé,“ míní zdroj z českobudějovického nočního klubu.

Reklama

Výběr článků

Načítám