Hlavní obsah

Policie v Praze ví, kdo je mrtvý muž, nic víc ale netuší

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté stále pátrají po důvodech sebevraždy, kterou v sobotu spáchal v hotelu na Praze 8 Vlastimil Pecháček. Přestože znají jeho totožnost, nic dalšího o muži a jeho motivu se jim zjistit nepodařilo a obrací se proto na veřejnost.

Článek

„I přestože známe totožnost zemřelého, který byl nalezen na hotelovém pokoji, do této chvíle se nám nepodařily zjistit žádné bližší informace o jeho životě. Nevíme, kde muž předtím bydlel, pracoval, zdržoval se a s kým se stýkal,“ řekla mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

V hotelu muž nezanechal ani dopis na rozloučenou a do této chvíle policisté neví, proč sebevraždu spáchal. Při sobě a na pokoji měl pouze doklady, peníze a osobní věci.

„Z tohoto důvodu bychom rádi poprosili veřejnost o pomoc při zmapování jeho dosavadního života. Jakékoliv informace k minulosti zemřelého muže mohou občané volat na linku 158,“ doplnila mluvčí policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám