Hlavní obsah

Na Berounsku pohřešují sedmnáctiletou dívku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvůli rodinným problémům odešla z domova sedmnáctiletá Andrea Beťárová z obce Liteň na Berounsku. Naposledy ji viděli doma 30. června kolem 22. hodiny. Následující den večer její otec oznámil zmizení dívky.

Článek

„Doma nechala dopis, ve kterém napsala, že odchází z domova kvůli rodinným problémům,“ uvedla mluvčí berounské policie Lenka Uriánková.

Dívka je vysoká 170 cm, štíhlé postavy, má dlouhé černé rovné vlasy, které nosí rozpuštěné, a hnědozelené oči. Oblečena byla do krémových kalhot nebo modrých džínových kalhot, bílého nebo černého svetru, na nohou měla hnědé páskové boty nebo polobotky bílé barvy.

„Prověřili jsme několik míst, kde by se mohla podle zjištěných skutečností dívka zdržovat, provedli prověrku ve zdravotnických zařízeních na okrese Beroun a v Praze. Do současné doby se dívku nepodařilo najít, proto žádáme občany o sdělení informací k pohřešované dívce na linku 158,“ dodala Uriánková.

Reklama

Výběr článků

Načítám