Hlavní obsah

Řidič kamiónu přehlédl VW Golf, řidička bojuje o život

Právo, Jindra Pašková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tachov

Páteční ranní nehoda v Nové Hospodě na Tachovsku skončila těžkým zraněním mladé řidičky. Její VW Golf, v němž cestovala, smetl na křižovatce kamión. Žena byla po střetu v kritickém stavu, záchranáři ji přepravili vrtulníkem na pohotovost plzeňské nemocnice.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Řidičku v kritickém stavu dopravil do nemocnice vrtulník.

Článek

„Šestadvacetiletá žena utrpěla těžké poranění v oblasti hlavy,“ informovala mluvčí krajské záchranné služby Lenka Ptáčková. „Její stav je velmi vážný,“ doplnila mluvčí nemocnice Renáta Jenšíková.

Podle mluvčí tachovské policie Dagmar Jirouškové bylo příčinou nehody na silnici I/21 nedání přednosti v jízdě. Čtyřicetiletý řidič nákladní soupravy přijel po komunikaci od Stříbra a na křižovatce chtěl pokračovat rovně.

„Před vjetím do křižovatky řidič zastavil a dával přednost vozidlům jedoucím po hlavní komunikaci zprava od Plané. Přehlédl však vozidlo Volkswagen Golf, které jelo zleva od obce Bor,“ informovala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám